avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariu lunar Buna ziua. As dori sa ma interesez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariu lunar Buna ziua. As dori sa ma interesez daca legal ...

Plata salariu lunar
Buna ziua. As dori sa ma interesez daca legal se poate face exceptie la plata salariilor din luna martie. In loc de 1 aprilie cum este mentionat in contractele de munca sa se plateasca salariul in 28 aprilie din cauza ca din 29 aprilie vine pastele maghiar si salariatii astept mai devreme salariul decat mai tarziu doar in 2 aprilie cand se termina sarbatorile. Ei mai primesc si cadou de pasti cu ocazia platii salariilor. Incalc undeva legea daca procedez ca excepie cu plata salariilor in 28 aprilie? Pontajele sunt finalizate si concedii medicale nu am.
cu stima
Samaj Imola
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 12:31, 28 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca prin "pastele maghiar" intelegeti Pastele catolic atunci ati gresit nu e in 29 aprilie ci in 31 martie, daca vreti sa platiti salariu in 29 martie nu este nici o problema mai ales daca aveti zi libera in 1 aprilie pt ca este Pastele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paºte catolic, pontaj luna aprilie 2013 Cosmi7 Cosmi7 Bună ziua, Dragii mei, Vă supun atenţiei următoarea chestiune; Luna aprilie 2013, are 22 de zile lucrătoare. Cum pontez salariaţii de ... (vezi toată discuția)
Pontaj de pastele catolic NNorbert NNorbert Buna ziua Dupa Codul Muncii cum se intocmeste pontajul pentru catolici(in cadrul firmei) care au avut pastele, ma refer exact pentru ziua a doua, ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata alexandra24 alexandra24 Buna ziua,in aprilie am concediu fara plata de pe 01.-30.04. mai incasez ceva pentru ziua de 16.04 care este liber legal? si cum ar trebui sa apara in pontaj ... (vezi toată discuția)