avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Mă confrunt cu următoarea situatie. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Mă confrunt cu următoarea situatie. Am inregistrat ...

Bună ziua,
Mă confrunt cu următoarea situatie.
Am inregistrat in REVISAL, cu 6 luni in urmă, două contracte pentru doi angajati si, din neatentie, le-am dat același număr, și in REVISAL si in registrul de evidență din unitate. Intrebarea este cum aș putea să corectez in REVISAL numărul unuia dintre cele două contracte, tinând cont de faptul că am mai inregistrat de la momentul respectiv incă 30 de contracte.
Cel mai recent răspuns: Lidia I , utilizator 13:04, 4 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In corectati pe unul din ele ... in loc de 1 treceti 1B
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal suciu_diana suciu_diana Buna seara, cum se poate rezolva urmatoarea situatie: actele aditionale ale angajatilor au fost numerotate gen Ionescu are act ad nr. 1/01.01.2010, la 2 ... (vezi toată discuția)
Revisal...ajutor bogdan77m bogdan77m Ce inregistrez in revisal, in cazul celor 2 spete pe care le expun mai jos: 1) In luna martie 2006 a incetat un contract individual de munca incheiat pe ... (vezi toată discuția)
Contract determinat Elena Micu Elena Micu Am avut o diferenta de opinie cu superiorul meu in cazul unui cim determinat.Contractul a fost pe perioada 08.02.2017-25.01.2018. Pe 25 ianuarie 2017 am vrut ... (vezi toată discuția)