avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Actiunile avocatilor impotriva soc. com. 7411
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Actiunile avocatilor impotriva soc. com. 7411

Va rog sa -mi spuneti daca pe undeva prin tara s-au finalizat actiunile de constatare a nulitatii actelor de constituire a S.C. cu obiect 7411.
In judetul Cluj am inteles ca doar acum au fost inregistrate actiunile si nu stim inca la ce sa ne asteptam. Ne-ar prinde bine daca am comunica pentru ca nu stiu data Uniunea noastra se va implica in favoarea noastra ( consultanta sau informatii cu privire la solutiile altor instante).
Astept raspuns si la adresa: cris_33_tina@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:57, 30 Octombrie 2006
cum spuneam astept sa ne contactati lexconsult2004@yahoo.com
~ Conținut șters la cerere ~
NU CRED CA VOR MAI DESCHIDE ALTE ACTIUNI AVAND IN VEDERE SITUATIA PRECARA IN CARE SE AFLA SITUATIA LOR DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghicitoare consilier juridic! Verificati cine detine domeniul internet unde este prezentata asociatia profesionala unde sunteti obligati sa va inscrieti pentru a profesa legal. Pe urma ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7411 Aceasta clasa include: - reprezentarea juridica a intereselor unei parti împotriva alteia, fie sau nu în fata instantelor judecatoresti sau a altor ... (vezi toată discuția)
Nulitatea absoluta a unui contract autentificat.pret neserios carcotasul carcotasul solicit putin sprijin(jurisprudenta,sfaturi,doctrina) intr-o foarte interesanta speta, avand ca obiect constatarea nulitatii absolute a unui contract de ... (vezi toată discuția)