avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordonanta de renuntare la urmarire penala- Diicot
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordonanta de renuntare la urmarire penala- Diicot

Buna ziua,
Am primit de curand de laDiicot o "Ordonanta de renuntare la urmarire penala conform art. 318, al. 12. "
"Aceasta a fost inaintata , spre confirmare judecatorului de camera preliminara."
Eu nu am stiut nimic pana acum . Ei scriu ca demersurile au inceput acum un an si ca au gasit in rucsacul meu fragmente de Canabis , respectiv 0, 23 grame. Eu aveam niste rebuturi de foite de staniol goale, si chistoace. Deci efectiv trebuiau aruncate la gunoi. Imi puteti spune ce urmeaza? Voi fi citata la proces? Si daca da, am nevoie de un avocat specializat pe drept penal?
In cazul de mai sus imi puteti recomanda un avocat din Bucuresti care ma poate reprezenta?
Multumesc anticipat,
Daniela
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2024
Dany_Daniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:41, 1 Aprilie 2024
Buna ziua, da, veti fi citat in instanta. Asistenta juridica nu este obligatorie dar este recomandabil sa fiti asistat de un avocat. Avocat Madalina Pascu
Multumesc frumos pentru raspuns. Ati putea sa imi spuneti si cam la ce onorariu sa maa astept? Minim/maxim?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, da, veti fi citat in instanta. Asistenta juridica nu este obligatorie dar este recomandabil sa fiti asistat de un avocat. Avocat Madalina Pascu

Pe forum nu se fac recomandari. In ceea ce priveste onorariul trebuie sa luati dvs legatura cu un avocat si o sa vi se comunice.
Onorariul este confidential si se stabileste in privat intre client si avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua acum un an de zile eu si inca 2 prieteni am fost prinsi ... gnvs gnvs Buna ziua Acum un an de zile eu si inca 2 prieteni am fost prinsi consumand canabis ( doresc sa precizez faptul ca mai aveam in posesia noastra un plic de 1 ... (vezi toată discuția)
intimat penal preliminara copie dosar Intimatus Intimatus Pe portal. just apare ca sunt intimat (penal) cu termen de camera preliminara. Petentul a solicitat RUP 318 alin. 12. Întrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Acuzare delapidare. pe scurt am nevoie de un avocat din bucuresti ... Cristian_FL Cristian_FL Acuzare delapidare. Pe scurt am nevoie de un avocat din bucuresti care ma poate reprezenta, tinand cont ca nu sunt in tara si trebuie sa ma prezint pe data de ... (vezi toată discuția)