avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara aș dori mă ajutați și pe mine cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara aș dori mă ajutați și pe mine cu o informație. ...

Bună seara aș dori mă ajutați și pe mine cu o informație. Eu am o fetița crescută de mine de la 1 am jumate, iar acum peste câteva luni împlinește 18 ani , însă fata are un copil de 1 și 2 luni nu s-a mai putut trăi cu băiatul acela, și de aproape 2 ani este în grija mea și a soției mele. Iar fetița cea mică este pe numele minorei și trecută pe certificatul copilului fără tată cu linie.acum întrebarea mea este se poate fata mea de 17 ani să i trec pe numele meu? Atunci când face 18. Și după aceea cea mic la fel pe. Numele meu. Vă mulțumesc aștept răspuns
Cel mai recent răspuns: Ruben Iosif , utilizator 16:17, 3 Aprilie 2024
Ce intrebati suna foarte aiurea fiindca ar rezulta ca ati facut incest cu fica, cel putin din acte ar rezulta acest lucru. Pentru ca prin absurd, daca ati putea sa-l recunoasteti, ati fi trecut in certificat ca tata biologic al copilului ficei dvs. Legal ar fi sa-l infiati, si asa i-ati deveni parinte adoptiv si v-ar purta numele. Dar mai greu se aproba infierea daca nu sunteti casatorit legitim, insa va puteti interesa la Protectia Copilului - DGASPC.
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2024
Dapix, utilizator
Vă Mulțumesc pentru informația acordată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea copilului pe numele sotului actual ela_mia07 ela_mia07 Buna ziua!Am o fetita de 13 ani si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez ptr.a trece fetita pe numele actualului sot.mentionez ca pe certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in afara casatoriei alexe adrian alexe adrian va salut..as avea o intrebare simpla.locuiesc cu concubina mea de 8 ani si avem inpreuna o fetita.din diverse motive fetita nu este pe numele meu..ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Adoptie minora 15 ani Buna ziua, Sunt casatorita a doua oara de 12 ani.Din prima casnicie am o fetita de 15 ani care mi-a fost incredintata in urma procesului de ... (vezi toată discuția)