avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva când o societate vinde un apartament vechi?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva când o societate vinde un apartament vechi?

Buna ziua,
O societate vinde un apartament vechi. Valaorea apartamentului este pana in 600000 lei.Societatea este platitoare de TVA. Ce cota de TVA aplica?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 18:02, 2 Aprilie 2024
poate vinde fara TVA pt ca e apartament vechi dar daca si-a desus TVA la achizitie va trebui sa ajusteze TVA pe care si l-a dedus atunci .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil de pe persoana juridica pe persoana fizica PNicusor PNicusor Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un imobil nou pe persoana juridica platitoare de TVA. Am inteles ca vanzatorul poate sa faca factura cu taxare ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: o societate ... danab74 danab74 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: o societate platitoare de tva achizitioneaza in noiembrie 2021 cu taxare inversa o constructie noua, ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu sau fara tva deacroxana deacroxana Conform Codului Fiscal un apartament este considerat nou pana la data primei ocupari. De aici ar rezulta ca daca pe urma vrem sa vindem apartamentul se poate ... (vezi toată discuția)