avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... important
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

important

concediul de odihna prelungeste sau nu perioada de preaviz???
Cel mai recent răspuns: silviu_lazarescu , utilizator 23:22, 22 Octombrie 2006
concediul de odihna suspenda contractul individual de munca, implicit si termenul de preaviz.
dar cine aproba o cerere de concediu unei persoane aflata in preaviz?
Eu n-am pretentia ca stiu dreptul muncii dar, eu stiam ca, concediul de odihna nu suspenda contractul individual de munca.
pai aici e problema, desi nu este trecuta ca si suspendare, totusi in acea perioada angajatul nu primeste salariu ci o indemnizatie
Sincer eu nu cred ca trebuia acordat concediul de odihna, ci trebuia sa fie compensat in bani.
stiu ca poate fi compensat in bani, dar firma a luat decizia ca orice angajat sa stea in cincediu de odihna inainte de a parasi firma, ik nu este nici o problema daca acest lucru nu duce la prelungirea perioadei de preaviz

Alte discuții în legătură

Efectuare c.o. in perioada de preaviz elam elam BUNA DIMINEATA! In perioada de preaviz (concediere colectiva), salariatul poate sa isi ia zile de concediu de odihna? Multumesc! (vezi toată discuția)
Bani pentru zilele de concediu neluate pana la parasirea firmei Menaru Menaru Buna ziua, am o intrebare referitoare la plata concediului de odihna. cand am parasit, in urma cu vreo 6 ani, firma la care lucram, am primit la plecare banii ... (vezi toată discuția)
Demisia si concediul restant cipoaca cipoaca Buna ziua Am urmatoarea problema> Vreau sa-mi depun demisia de la locul de munca (bugetar). As mai avea din concediul de anul trecut de luat 7 zile restante ... (vezi toată discuția)