avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... important
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

important

concediul de odihna prelungeste sau nu perioada de preaviz???
Cel mai recent răspuns: silviu_lazarescu , utilizator 23:22, 22 Octombrie 2006
Daca suntem de acord ca nu se suspenda contractul, atunci nu cred ca exista nici o problema. Pur si simplu angajatul e in concediu in perioada de preaviz, este platit si poate sa-si caute si altceva intre timp.
Mare atenţie la momentul la care se solicită concediul, după sau înaintea preavizului.
În funcţie de acest aspect se rezolvă şi speţa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare c.o. in perioada de preaviz elam elam BUNA DIMINEATA! In perioada de preaviz (concediere colectiva), salariatul poate sa isi ia zile de concediu de odihna? Multumesc! (vezi toată discuția)
Bani pentru zilele de concediu neluate pana la parasirea firmei Menaru Menaru Buna ziua, am o intrebare referitoare la plata concediului de odihna. cand am parasit, in urma cu vreo 6 ani, firma la care lucram, am primit la plecare banii ... (vezi toată discuția)
Demisia si concediul restant cipoaca cipoaca Buna ziua Am urmatoarea problema> Vreau sa-mi depun demisia de la locul de munca (bugetar). As mai avea din concediul de anul trecut de luat 7 zile restante ... (vezi toată discuția)