avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, am avut un autoturism și asigurare la ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, am avut un autoturism și asigurare la Axeria , în ...

Bună ziua, am avut un autoturism și asigurare la Axeria , în aceiași zi cu începerea valabilității poliței rca, am avut un mic incident , tamponand ușor din spate alt autoturism ( asta se petrecea în decembrie).În martie am vândut autoturismul și am solicitat restituire RCA, dar am primit răspuns că este dosar de daună și nu-mi pot restitui banii .Ce pot face d.p.d.v legal?? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 16:20, 8 Aprilie 2024
Nimic. Asa cum v-a raspuns asiguratorul, pe acea polita s-a inregistrat dauna, in consecinta nu sunteti indreptatit pentru restituire prima de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare rca la vanzarea autoturismului valceanul valceanul Buna seara, In legatura cu politele RCA, in cazul vanzarii autoturismului (polita RCA avand in continuare o perioada de valabilitate de X luni) se poate ... (vezi toată discuția)
Calcul rca la schimbare proprietar mariams70 mariams70 Buna seara,de curand am cumparat un autoturism pe care evident l-am transcris pe numele meu,spre surprinderea mea cand am fost sa inchei polita RCA mi sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare rca vgeorge vgeorge Am vândut recent autoturismul și pentru recuperarea diferenței de RCA, asiguratorul mi-a cerut la dosar o copie a CIV cu numele noului proprietar (ceea ce e ... (vezi toată discuția)