avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notari publici mai au arhiva de acum 20ani? Acum 20 de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notari publici mai au arhiva de acum 20ani? Acum 20 de ani am ...

Notari publici mai au arhiva de acum 20ani? Acum 20 de ani am semnat pentru ieșirea din indiviziune a unui vecin în care el a semnat și pentru mine acum când sa ies și eu nu mai vrea sa semneze cică a semnat o data . ..
Ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:15, 8 Aprilie 2024
Da, notarii pastreaza arhiva iar dupa pensionare sau deces arhiva ajunge la Camera Notarilor Publici.
Depinde. O parte din acte sunt predate periodic la Arhivele Statului sau sunt date la topit, pentru a face loc altora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere dosar succesiune tobescu tobescu Buna ziua, as avea nevoie de dvs : 1). am cerut la un notar sa mi se transmita o copie dupa dosarul de deschidere a succesiunii unchiului meu pentru ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare cu certificat de mostenire gresit elenaz elenaz Buna ziua, Am facut un antecontract pentru cumpararea unei case, cu credit. La incheierea antecontractului, la notariat, nu au fost solicitate toate actele ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute laurentiucrina laurentiucrina buna seara _cu stima si respect.am o rugaminte la dumneavoastra ...as dori un sfat cu privire la locuinta mea care in prezent are o cale de acces la drumul ... (vezi toată discuția)