avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor cu o situatie.!! ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor cu o situatie.!! Am moștenit ...

Buna ziua,! Am si eu nevoie de ajutor cu o situatie.!!
Am moștenit de la tata niste masini sucesiuna sa finalizat cand eram eu minora , mam mea a facut demersurile . eu nu am folosit masinile vechi (rable) . eu nu am permis si mi-a venit impozit de plata de akm 10 ani cand traia tatal meu . cum pot scapa de acest impozit ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:51, 11 Aprilie 2024
Buna ziua, impozitele despre care vorbiti nu se sting prin decesul contribuabilului ci se preiau de mostenitori, fara relevanta daca aveti/nu permis sau daca folositi sau nu autoturismele. Trebuie verificat daca nu cumva sunt prescrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul rabla 2013 - proprietar diferit de persoana din talonul masinii angel_3ro angel_3ro Buna ziua tuturor! Ma ajutati cu un sfat? O sa cumpar o masina prin rabla 2013, stiu ca inca nu s-a stabilit nimic dar vroiam sa va intreb daca stiti din ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriei geogeorge geogeorge Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta(care e cat se poate de reala)!! Daca o persoana a decedat in 2006 si a lasat mostenire un apartament in care ... (vezi toată discuția)
Act de succesiune cu fals in declaratii Iulian_decor Iulian_decor Buna ziua,am rugamintea sa mi spuneti ce sanse am prin instanta sa conest un act de sucesiune?Bunicul vitreg ( tatal vitreg al tatalui meu decedat) a vandut ... (vezi toată discuția)