conform sentintei 181 a Tribunalului Calarasi instanta admite cererea de amanare a executarii pedepsei calculata de la data pronuntarii (05. 10. 2006) ; cu apel in 10 zile. politia zice ca nu e bine si duce la indeplinire mandatul. motiveaza ca pe durata celor 10 zile. condamnata este transferata la rahova. directorul de la rahova comunica ca hotararea de la calarasi nu mai este buna, trebuie cerere de intrerupere a executarii pedepsei. va rog a ma lamuri si pe mine cineva . MULTUMESC!
Prin Decizia XIX /2005 (MOficial 284/29.03.2006) ICCJ-Sectii unite a stabilit ca amanarea executarii pedepsei inchisorii produce efecte incepand cu data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti de admitere a cererii.
Executarea pedepsei inchisorii sau a detentiunii pe viata poate fi intrerupta in cazurile si in conditiile prevazute in art. 453, la cererea persoanelor aratate in alin. 2 al aceluiasi articol.
Astept raspuns
ionela moraru
Am si eu o intrebare cand intra cel mai sigur noul cod penal in vigoare?se mai poate sa se faca intrerupere de pedeapsa...eu stiam de ceva de trei luni de ... (vezi toată discuția)