avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cfs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cfs

Sunt angajata la o firma si din decembrie societatea ne trimite o saptamana pe luna in cfs.Pe cerere scrie ca din cauza ca nu sunt insari suntem trimisi in cfs.Ne da sa semnam si noi cererea.Va rog sa-mi spuneti daca este legal.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 17:23, 3 Februarie 2010
numai in cazul in care sunteti de acord este si legal...
Nu este legal, CFP se acorda la cererea salariatului.
Angjatorul poate acorda CFP din proprie initiativa numai in conditiile prvazute in CCMN :
art.43 (5) În cazul în care din motive obiective este necesara reducerea sau întreruperea temporară a activităţii, pentru maximum 15 zile pe an, cu obligativitatea reluării ei, unitatea, cu acordul sindicatelor, poate acorda concediu fără plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata mihaelaradu mihaelaradu Fabrica a dat in concediu fara plata in luna ianuarie ,februarie 18 zile.Cate zile se mai poate acorda concediu fara plata astfel incat salariatii sa nu aibe ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata anditaru anditaru As dori sa stiu daca este legal sa fiu trimis in concediu fara plata de conducerea unei sucursale a lui termoelectrica,impotriva vointei mele ,daca da conform ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata valentin24 valentin24 pe motivul ca nu avem de lucru,ne-a fost sugestionat sa ne luam concediul de odihna prin rotatie, fiecare dintre noi cateva zile, max o saptamana. cand am ... (vezi toată discuția)