avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Intr-un proces civil cu obiect ( anulare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Intr-un proces civil cu obiect ( anulare contract ...

Buna ziua! Intr-un proces civil cu obiect ( anulare contract vanzare cumparare) in apel reclamantei i s-a respins cererea, cu drept de recurs in 30 de zile. Mentionez ca reclamanta nu a mai venit cu probe noi fata de cele de la fond, invocand tot timpul un registru agricol unde sunt trecuti toti membrii familiei. Deci a pierdut la fond, a pierdut in apel .Vreau sa stiu daca poate sa mai faca ceva in recurs? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:39, 13 Aprilie 2024
Buna ziua! Fără un dosar în față și fără hartii în față, nu se poate raspunde la intrebarea Vreau sa stiu daca poate sa mai faca ceva in recurs? Daca ati avut avocat in cauza, intrebati avocatul. Daca nu ati avut avocat in cauza, mergeti cu hartiile la avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog daca cineva este in masura sa ma lamureasca ... Mika T Mika T Buna ziua! Va rog daca cineva este in masura sa ma lamureasca si pe mine . In procesul civil pe care il am (cu obiectul, anulare contract vanzare cumparare) ... (vezi toată discuția)
Explicare decizie luata de instanta privind lipsa calitatii procesuale pasive Costinel Burca Costinel Burca Sper ca am postat in locul potrivit , iar daca nu am postat unde trebuie , rog un moderator sa mute acest topic in locul cuvenit . As dori sa stiu si eu , ... (vezi toată discuția)