avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent crestere si ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent crestere si ingrijire copil

Buna Ziua !

Sunt mamica unei fetite si am fost in concediu medical dupa nastere acum doresc sa ma intorc la serviciu, nu vreau sa stau acasa 2 ani intrebarea mea este: Pot sa primesc stimulentul chiar daca nu am depus inca acte pentru indemnizatia -crestere si ingrijire copil si ce acte imi trebuie pentru stimulent.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 18:47, 3 Februarie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se acorda cei 500 lei de la stat daca esti in cic? Claudiacristina Claudiacristina Buna ziua,in prezent ma aflu in cic.Pe actele depuse la agentia pt. prestatii si plati sociale am bifat ca stau 2 ani acasa in cic dar ma gandesc sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Al doilea concediu de creștere a copilului Monica-gmn Monica-gmn Bună seara, sunt mămică unei fetițe de 1 an și 9 luni și sunt însărcinată în 4 luni jumătate. Am optat la prima sarcina sa stau 2 ani acasă cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie creste copil pentru mamele care se intorc la locul de munca lucialuca lucialuca Buna ziua! Sunt insarcinata si in luna mai urmeaza sa nasc. Sunt medic, lucrez intr-un spital de stat si nu doresc sa intru in concediul de crestere copil ( de ... (vezi toată discuția)