avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii - drept contencios administrativ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii - drept contencios administrativ

Vă rog frumos dacă puteți să mă ajutați cu un răspuns.O colegă, profesor în preuniversitar, secretar C.A., este acuzată că nu are un scris lizibil și este chemată în comisia de disciplină.Pe ce articole ar putea să-și susțină cauza, având în vedere că așa este scrisul ei, nu a scris cu intenție altfel.Vă mulțumesc din suflet pentru orice răspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 17 Aprilie 2024
In Regulamentul intern este mentionata ca fiind abatere disciplinara situatia descrisa de dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca salariatul nu-si indeplineste obligatiile Secretara7 Secretara7 Unde scrie in Codul Muncii ca daca salariatul nu-si indeplineste obligatiile, adica daca angajatul refuza o anumita munca si din cauza aceasta firma pierde un ... (vezi toată discuția)
Profesor sancționat disciplinar. mă puteți ajuta să stabilesc legalitatea deciziei consiliului de administrație? ana_maria_ ana_maria_ Sunt profesor la o scoala si am primit in consiliul de administratie o decizie prin care sunt sanctionata disciplinar si care imi afecteaza intr un mod negativ ... (vezi toată discuția)
Conflict la locul de munca Hobitzi Hobitzi Cum decurge sanctionarea sau avertismentul unui angajat pas cu pas,in cazul in care impotriva lui a fost depusa o plangere de catre un alt angajat?Are ... (vezi toată discuția)