avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua sunt despartita cu trei copii dintre care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua sunt despartita cu trei copii dintre care cea mica ...

Buna ziua sunt despartita cu trei copii dintre care cea mica este la mine alti doi Fata Deja a implinit 18 ani baiatul are 17 palteam pt ei 75 Euro acum cat ar treb sa plates pt vaiat?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:45, 19 Aprilie 2024
Va referiti la pensie de intretinere? Platiti pentru copiii sub 18 ani, dar si cei peste 18 ani (nu mai mult de 26) care inca merg la scoala. Suma depinde de veniturile dv. si de nevoile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pana la care se acorda pensia alimentara zoltanpop zoltanpop Buna ziua, As dori sa va intreb,daca exista o prevedere clara privind varsta pana la care se acorda pensia alimentara .De curind fiul meu a implinit 18 ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere dupa divort Macalau Macalau Bună ziua! Mă aflu intr-o situaţie din care nu ştiu cum o să ies,aşa că, vă rog,dacă puteţi,să-mi răspundeţi la cateva ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara se plateste chiar si dupa varsta de 18 ani? mariniucsimona mariniucsimona buna ziua sper sa ma ajute cineva cu un rasp cat mai concret...am o ruda care e divortat de 15 ani,in grija mamei ramanand un copil...in urma divortului tatal ... (vezi toată discuția)