avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit 1,8 ani cu suspendare. Au trecut pana acum ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit 1,8 ani cu suspendare. Au trecut pana acum 3/4 ani ...

Am primit 1,8 ani cu suspendare. Au trecut pana acum 3/4 ani de Probațiune. Nu mi-am îndeplinit toate obligațiile. Urmează sa am o audiere luna viitoare legata de progresul de pana acum.
Care sunt șansele sa ma închidă? Dacă ajung sa ma închidă, o sa fie tot 1,8 ani?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 20:27, 22 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara sa stim cat de grava e nerespectarea obligatiilor, daca e facuta cu rea-credinta sau nu, si alte amanunte nu va poate nimeni raspunde daca s-ar putea sa fie revocata masura suspendarii executarii pedepsei. Ceea ce va pot scrie este ca sunt tot 1 an si opt luni, nu 1,8 ani pentru ca 1,8 ani sunt 1 an 9 luni si 18 zile pentru ca anul nu are 10 luni ci 12.
Nu mi-am făcut orele de munca în folosul comunității (am făcute aprox 17 din 200), nu de rea credință, din cauza ca creșteam singura un copil și nu aveam cum sa duc copilul cu mine. Acum am lăsat copilul la bunici, tocmai ca să am timp sa fac obligațiile (munca în folosul comunității, curs de specialitate/școlar, terapie de grup).
Acuzația a fost de trafic de droguri de risc.





interventie moderator - nu mai citati mesajele imediat anterioare, se ingreuneaza conversatia
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2024
trandafir2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cum de cei de la Probatiune nu stiau de problema d-voastra cu copilul? Le-ati spus? Ati cerut ajutor? Consilierul de probatiune poate adapta interventia, in limite rezonabile, in functie de caracteristicile fiecaruia. Pentru ca daca nu ati facut-o nu au cum sa verifice ca ati avut grija de copil si nu ati mai facut trafic de canabis. Ori asta este problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o problema . am primit o.citatie de la diicot ... alexe001 alexe001 Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... ... (vezi toată discuția)
Bună seara, întrebarea mea este în cât timp se prescrie traficul ... Matei2332 Matei2332 Bună seara, întrebarea mea este în cât timp se prescrie traficul de droguri de risc (canabis) si de când se contorizează trecerea timpului, de când am ... (vezi toată discuția)
A doua suspendare a pedepsei Matei2332 Matei2332 Bună ziua, In luna decembrie 2015 am fost condamnat la 2 ani și 1 luna cu suspendare pt trafic de droguri de risc (Cannabis) pe lângă asta am primit și ... (vezi toată discuția)