avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general suspendare SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

suspendare SRL

daca suspend SRL pe o periada de 3 ani ce se intimpla cu stocul magazinului se poate vinde pe factura?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 21:09, 3 Februarie 2010
de la momentul suspendarii nu mai aveti voie sa obtineti venituri ; ar fi indicat sa vindeti tot ce inseamna active ( in masura in care se poate si e eficient pentru interesul economic al firmei ) , sa incasati cam tot ce aveti de incasat ; pe perioada suspendarii act .economica "ingheata " - cam asa trebuie vazut si e bine sa analizati temeinic decizia suspendarii versus inchidere completa cu lichidare patrimoniu
@mikymiky42 a scris :

"IN URMA UNUI CONTROL G.F.S-A SUSPENDAT SRL PE 3 LUNI + AMENDA FOARTE MARE,ACESTA NU SE POATE PLATI DUPA CELE 3 LUNI SE POTE VINDE STOCUL PE FACT. SI APOI SUSPENDARE PE 3 ANI?
MULTUMESC"

-----------------

:offtopic:

-postarea mesajelor cu litere mari contravine regulamentului
-postarea mai multor subiecte cu aceeasi tema contravine regulamentului ( desi mai sus ati intrebat in general despre suspendare iar acum e ... usor diferita speta )
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Active si pasive societate suspendata calusor calusor Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: intentionez sa suspend firma la care sunt asociat unic. Dar nu stiu ce se intimpla cu activele ... (vezi toată discuția)
Stocuri-va rog ajutati sub_bass2002 sub_bass2002 Am o firma cu producerea bauturilor alcoolice (vin), si am niste stocuri: drojdie, flacoane din 1999. Ce pot face ca sa pot scapa de stocuri de 10 ani. Ajunge ... (vezi toată discuția)
Raspundere in solidar cu societate in incapacitate de plata furcoiadrian furcoiadrian salut, imi poate executa statul bunurile personale daca sunt administratorul firmei mele srl si are datorii la stat ,mentionez ca are datorii doar la fisc nu ... (vezi toată discuția)