avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere auto

am primit certificatul de radiere auto de la politie (masina s-a radiat in 2007 din cauza neschimbarii certificatului de inmatriculare in termen).Cum fac radierea la finante ?.Precizez ca masina am vandut-o in 2001 cu un act de vanzare scris de mana cu martori,dar cumparatorul a disparut de atunci si nu am putut face radierea.
La finante mi-au spus ca trebuie sa merg la un notar sa declar pe proprie raspundere ca masina nu mai este in circulatie datorita vanzarii sau a dezmembrarii.Cum sa procedez ca sa fie mai simplu,mai bine si mai repede ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:40, 3 Februarie 2010
Solicitati la administratia finantelor publice ,sa ia act de asumarea responsabilitatii dvs ca nu mai detineti autovehicolul,ca urmare a vanzarii realizate in anul 2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Radiere auto boglaz boglaz Buna ziua Acum 6-7 ani am vandut un autoturism fara a intocmi nici un act din care sa rezulte vanzarea acestuia. Mai mult, nu pot sa mai dau de acel ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto jenicaprod jenicaprod In urma cu 20 ani am vandut o masina propr. personala, fara nici un act, nici macar o chitanta de mana, sau in prezenta vreunui martor. Am incercat sa dau de ... (vezi toată discuția)