avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Sotul meu a introdus divortul la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Sotul meu a introdus divortul la judecatorie. Dacă ...

Bună seara!
Sotul meu a introdus divortul la judecatorie. Dacă eu nu vreau sa divortez de el, ce se intampla? Mentionez , ca avem un copil minor.! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lorena Tudor , utilizator 19:55, 24 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Divortul se va pronunta impotriva vointei dvs.
Legea nu impune dragostea cu forta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceasta teorie cu nu am barbat/,soție de lăsat nu funcționează în justiție.Daca dorește sa divorțeze va divorța fără nici o problema..Important este ca dvs sa va apărați,sa solicitați pensia de întreținere pt copil,etcetc.Daca nu va prezentati nu ingreunati cu nimic procesul ...
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț Daniela121986 Daniela121986 Soțul meu baga divorț as vrea sa știu dacă eu nu ma prezint și nu semnez pentru că nu am motiv sa divorțez eu ce se întâmplă?poate sa divorțeze ... (vezi toată discuția)
Buna ziua doresc sa divortez de sot.am cererea de divort scrisa ... Ganghe Ganghe Buna ziua Doresc sa divortez de sot.Am cererea de divort scrisa de un avocat mai demult, ma pot duce singura la tribunal sa o depun impreuna cu celelalte ... (vezi toată discuția)
Daca nu vreau sa divortez? cami13 cami13 Sotul meu vrea sa divorteze si eu nu sunt deacord. Nu vreau sa merg la notar, iar in aceste conditii daca el intenteaza actiune de divort la tribunal eu ce pot ... (vezi toată discuția)