avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Permiteți-mi să vă întreb ce aș putea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Permiteți-mi să vă întreb ce aș putea face in ...

Bună ziua,
Permiteți-mi să vă întreb ce aș putea face in această situație.
Am fost chemat la politie fiind anunțat ca, acum o lună, am lovit o mașină într-o parcare, faptă soldată cu producerea de pagube materiale urmată de părăsirea de către mine a locului faptei. Apoi agentul mi-a reținut permisul pentru 30 de zile, am primit amendă 330 de lei și 3 puncte de penalizare. Agentul mi-a arătat o filmare video primită de la reclamantă în care se vede ca eu, mergând cu spatele mă apropii prima dată cu bară spate de mașină reclamantei apoi cu aripa dreapta de aripa stângă a acesteia, agentul susținând ca i-am atins mașina cu aripa dreapta. Apoi mi-a arătat o poză cu mașina reclamantei aceasta fiind ștearsă pe aripa, agentul spunând ca urma este gri și mașina mea este tot gri. Eu cand am ieșit de la poliție am observat ca aripă mea si ușa dreapta nu are zgârieturi, dar apoi am văzut o zgârietură nouă în spate și am crezut ca am lovit-o cu spatele. După 3 zile de la întocmirea procesului verbal am observat ca pe zgârietura din spate este vopsea verde, mașina reclamantei fiind roșie. Vă rog să mă ajutati cu un sfat dacă puteți.

Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Dumitru98 , utilizator 22:47, 26 Aprilie 2024
În termen de 15 zile de la intocmirea PV de contravenție aveți posibilitatea depunerii la judecătoria de care aparțineți o plângere contravențională împotriva acelui PV.



Vă mulțumesc!

Cu stimă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, vinovata nu recunoaste gams gams Buna seara, revin cu o problema cu care m-am confruntat pe data de 13, ironic. 2 benzi, prima obligatoriu dreapta, a doua oligatoriu stanga. Eu eram incadrat ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere - lovire persoana pe trecerea de pietoni silviat silviat Buna ziua, Saptamana trecuta am avut un accident rutier, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.(doar am atins-o putin cu aripa din dreapta a ... (vezi toată discuția)
Acord amiabil completat gresit, culpa exclusiva acceptata din nepricepere radu_nicu radu_nicu Buna seara. Sambata dimineata, acum vreo 10 zile, sotie s-a ratacit putin in Bucuresti. Cautand drumul corect, a ajuns intr-o intersectie si a oprit la ... (vezi toată discuția)