avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara am si eu o intrebare daca sotului meu ia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara am si eu o intrebare daca sotului meu ia fost luat ...

Buna seara am si eu o intrebare daca sotului meu ia fost luat permisul si dumunica pe 28 ii expira dovada poate sa mai faca contestatie pe 29 adica in a 16zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 27 Aprilie 2024
Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției și de aplicare a sancțiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.

Data de împlinire a termenului pentru contestatie este luni, 29 aprilie 2024.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat barsani2001 barsani2001 Buna ziua, La inceputul lunii octombrie mi-a fost suspendat permisul din cauza unei neacordari de prioritate. Problema este ca nici pe dovada emisa si nici pe ... (vezi toată discuția)
Amenda contravenționala ManuelaR77 ManuelaR77 Se poate face contestație? La o amenda contravențională dată pe 12.04.2020,pe motiv că nu era urgență deplasarea, deși avea declarație pe proprie ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda primarie Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am primit de la primarie un proces verbal de constatare prin care mi s-a dat o amenda. Cum si unde o contest? Fac plangere sau contestatie, unde la depun? (vezi toată discuția)