avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru si intabulare cu act legalizat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru si intabulare cu act legalizat?

Se poate face cadastru si intabulare cu act de proprietate legalizat fara a avea act original?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Purice Ovidiu , Avocat 01:01, 4 Februarie 2010
unii fac si in baza unei copii legalizate (are valoare de original), dar in unele "zone folclorice" nu se concepe asa ceva.
da se poate pentru ca o copie legalizata are aceeasi valoare ca originalul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune lorma lorma Buna ziua,am si eu o intrebare......Suntem 4 mostenitori pe un teren agricol,titlul de propietate original se afla la un unchi de al meu.Eu am spus ca ma ocup ... (vezi toată discuția)
Recuperare certificat original de mostenitor elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Buna ziua, In ziua de 4 noi. 1988, am fost pt. dezbaterea succesiunii la notariat in urma decesului tatalui.A ramas ca ulterior notarul sa imi trimita ... (vezi toată discuția)
Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)