avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire si iesire din indiviza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire si iesire din indiviza

buna ziua, se da urmatoarea speta, deces sot, mostenitori doi copii majori si sotie, unul din copii renunta la mostenire, dupa 8 ani da in judecata mama si sora si este repusa in drepturi, dupa inca un an da in judecata din nou mama si sora pentru iesire din indiviza, precizari, La renuntare a fost instiintata telefonic de notar, fiind plecata din tara, nu a participat la nici o cheltuiala (taxe, intretineri, etc)),
Cel mai recent răspuns: doru dumitrescu , utilizator 17:53, 30 Aprilie 2024
Care este întrebarea ?Dvs practic relati o situație,oricum greu de lămurit fără a studia cineva hotărârile judecătorești ,cererea de chemare în judecata pt ieșirea din indiviziune etc..
daca inteleg bine nici n-a participat la cheltuieli nici n-a beneficiat de pe urma mostenirii.
Ati avut avocat in dosarul privind succesiunea? Aveti avocat acum? Ca e tare important...
da, am luat legatura cu un avocat, vom vedea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

RenunȚare moȘtenire soția s-a ”trezit” cu o moștenire ... km km RENUNȚARE MOȘTENIRE Soția s-a ”trezit” cu o moștenire (casă bătrânească și terenuri, multe fără valoare prin niște ”bolovănișuri”) de pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune irinastch irinastch Buna Ziua! As dori niste sfaturi legat de urmatoarea situatie: suntem 4 surori, tatal decedat in 2007, mama in viata. Una dintre surori a deschis succesiunea ... (vezi toată discuția)
Succesiune imobil,poate sa vanda o persoana?ceilalti nu vor. criss_ty criss_ty Buna ziua. O sa prezint povestea mai in detaliu ca sa pot fi ajutat cu niste raspunsuri. In urma decesului tatalui acum cativa ani, s-a facut succesiune pe ... (vezi toată discuția)