avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere penala furt intre soti si lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere penala furt intre soti si lovire

Buna seara
Acum 1 luna de zile am facut o plangere la Politie, pentru furt intre soti si lovire sau vatamare (4 zile ingrijire). Pot retrage aceasta plangere, avand in vedere ca a existat impacarea partilor, si daca da, cum sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:46, 4 Februarie 2010
Pentru ambele infractiuni impacarea partilor inlatura raspunderea penala. Deci va prezentati la organul de cercetare penala unde se afla plangerea prealabila si declarati ca v-ati impacat si ca va retregeti plangerea penala.
Mergeti la aceeasi sectie de politie si formulati in scris o declaratie prin care aratati ca intelegeti sa va retrageti plangerea pentru ambele infractiuni.
Urmare intelegerii partilor,comunicati oficial politistului responsabil ca intelegeti sa va retrageti plangerea formulata sub aspectul ambelor fapte.
Mergeti la sectia unde ati depus plangerea penala si se rezolva.
Politia se va bucura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangerea poate merge mai departe fara sa fi anuntat ? islagall islagall o plangere depusa de X (victima) la politie ,poate merge mai departe fara ca y (faptuitorul) sau x sa mai fie sunati de sectia de politie la care a fost ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu si furt intre soti lucianlucian lucianlucian Buna ziua! Va rog, vreau sa stiu si eu daca sotia a parasit domiciliul cu bebele si cu o suma de bani (120 mil lei), va fi pedepsita. Am facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Lntrebare - retragere plangere raduburtan raduburtan Buna ziua ,am si eu o intrebare ,daca poate sa-mi raspunda cineva.Acum o luna de zile mi-a fost furat un bun din locuinta,am facut plingere la politie,iar ... (vezi toată discuția)