am contactat un credit in val de 38.200euro am platit doi ani fara nici o problema insa din anul 2009 am inceput sa numai fac fata ratelor(cresterea ratei de schimb ,cresterea dobinzilor)insa am platit in continuare suma mica insa am platit am facut un numar de 5 cereri banci cu acte care justifica diminuarea venitului insa nu am primit nici un rasp.din partea banci apoi am ramas restant 90 de zile a urmat ultima cerere prin care am rugat sa imi dea un ragaz de citeva luni pentru ami reveni financiar sa pot achita in continuare raspunsul bancii a fost cu o instiintare precum au vindut creanta unui srl care ma someaza sa achit culmea o suma mai mare cu 1000 euro decit creditul luat am luat leg cu reprezentantul srl. care a zis sa platesc cit pot in acelasi cont deschis la banca alt fel ma executa silit acum intru intr.con de umbra ce ma sfatuiti sa fac ? nu am primit nici o copie a contr. extrase de cont acte care sa justifice sumele datorate ori daca banca nu mai are nimic de a face cu creditul meu de unde stiu ca bani depusi de mine scade din credit