avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte expirate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte expirate

Bună seara stimați domni și stimate doamne.Eu și familia mea locuim in germania.Avem un băiețel de 10 luni căruia nu am reușit să îi facem pașaportul încă la ambasada României de aici,și am dori sa mergem cu avionul in Romania sa ii facem acolo pașaport, țin să menționez că și eu am buletinul și pașaportul expirat. Care ar fi procedura?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 13:44, 15 Mai 2024
Reveniți în țară, obțineți un act nou de identitate, solicitați transcrierea certificatului de naștere al băiețelului (dacă nu ați făcut acest demers încă) și ulterior depuneți solicitare pentru pașaport pentru minor și pentru dvs., dacă doriți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin romanesc gina1978 gina1978 buna,eu sunt casatorita in italia cu un italian si am o fetita.Am buletinul expirat,vreau sa merg de sarbatori sa il reinnoiesc.Am certificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Se poate casatorie de doua ori cu aceasi persoana? Kys13 Kys13 Am dubla cetatenie si domiciliu in Chile. M-am maritat cu un Venezuelean. Demersul pentru a inregistra casatoria in Romania e atat de complicat, ambasada din ... (vezi toată discuția)
Documente expirate - spania lorenabercea lorenabercea buna,am vrut sa ma angajez si mi-am dat seama ca am buletinul expirat si pasaportul il aveam expirat mai demult dar cum nu aveam nevoie de el nu lam ... (vezi toată discuția)