avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale petitie societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

petitie societate comerciala

Exista temei legal pentru raspunsul la o petitie adresata unei societati comerciale?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Legal and management for Business , Consilier juridic 13:27, 4 Februarie 2010
va referiti probabil la termenul in care societatea va raspunde.... nu exista dar, din practica, se aplica termenul de 30 de zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal raspuns societate privata moshusm moshusm Buna ziua, In urma unei audiente solicitate de mine HR-ului,mi-a fots promisa o ancheta interna si de asemenea un raspuns.Au trecut 60 zile in care nu am ... (vezi toată discuția)
Sesizare adresata bancii madalinabujor madalinabujor As avea si eu o intrebare referitoare la termenul legal in care o banca trebuie sa raspunda la sesizarea unui client. Am un contract de credit imobiliar la o ... (vezi toată discuția)
Raspuns la o solicitare Sonyki Sonyki buna ziua. as dori sa stiu in cat timp este obligat prin lege o institutie, companie sa-mi trimita raspuns la o solicitare sau cerere (30 zile calendaristice ... (vezi toată discuția)