avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale petitie societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

petitie societate comerciala

Exista temei legal pentru raspunsul la o petitie adresata unei societati comerciale?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Legal and management for Business , Consilier juridic 13:27, 4 Februarie 2010
va referiti probabil la termenul in care societatea va raspunde.... nu exista dar, din practica, se aplica termenul de 30 de zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal raspuns societate privata moshusm moshusm Buna ziua, In urma unei audiente solicitate de mine HR-ului,mi-a fots promisa o ancheta interna si de asemenea un raspuns.Au trecut 60 zile in care nu am ... (vezi toată discuția)
Sesizare adresata bancii madalinabujor madalinabujor As avea si eu o intrebare referitoare la termenul legal in care o banca trebuie sa raspunda la sesizarea unui client. Am un contract de credit imobiliar la o ... (vezi toată discuția)
Raspuns la o solicitare Sonyki Sonyki buna ziua. as dori sa stiu in cat timp este obligat prin lege o institutie, companie sa-mi trimita raspuns la o solicitare sau cerere (30 zile calendaristice ... (vezi toată discuția)