avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La ce se incadrează acuzații nefondate, care nu se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La ce se incadrează acuzații nefondate, care nu se opresc doar ...

La ce se incadrează acuzații nefondate, care nu se opresc doar la a mi se comunica personal (cu scandal, desigur) ci la plângeri, petiții la poliție ...etc?
Se poate numi invinuire mincinoasă?
Acuzațiile sunt nefondate, mincinoase, fabulații chiar. Aș trece cu vederea, dacă nu aș fi deranjată cu petiții la politie, de parcă poliția și eu nu am avea altceva de făcut decât să ne plimbăm pe drumuri.
Consider că a venit momentul să fac eu insămi ceva in privința asta, dar nu stiu ce sa invoc
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: marianliviuh , utilizator 08:08, 21 Mai 2024
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dedesubt, cuplu de batrani. Am incercat sa iau toate variantele in calcul, chiar si aceea ca poate chiar aude ceva. In diagonala un etaj mai jos sunt copii pe care chiar eu ii aud cu 2 etaje mai sus. Sunt câini in bloc, repara lumea prin apartamente, ma rog fiecare cu treburile lor, oameni civilizati de altfel, care respecta regulile condominiului. Nu, lor li s a pus pata ca de aici e.
Si uite asa iti plesneste o vena si crapi inaintea lor. A ajuns sa spuna, si stiu si vecinii asta, ca da o gaura in tavan si imi baga furtunul cu gaze in casa. Nu ma cobor la mintea lor, dar nu stii niciodata cam cat de dilii pot fi unii, Incep sa ma tem de ei, stiind caz de batran care a omorat un tanar pentru o prostie.
V am spus si eu aici povestea mea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2024
CamyF, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate vb de amenințări ( asta cu furtunul) și hartuire ( faptul ca va pândește, ca va abordează des). Depuneti plangere în acest sens, poate se mai potolesc.
Ultima modificare: Duminică, 19 Mai 2024
gi-jane2, moderator
Plângere pt hartuire si aduse câteva dovezi in acest sens... telefoane, martori, înregistrări audio sau video.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere penala ??? khalima khalima as avea o intrebare, va rog, daca se poate ... pt un vecin necajit. Am un vecin mai in varsta care tot e sacait de alt vecin prin diverse plangeri la politie ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a face plangere - reclamatie. andrei_coma andrei_coma Buna, spuneti-mi va rog se poate pedepsi faptul ca o anumita persoana fizica a facut plangere la diferite autoritati de stat ca ITM, fisc etc. O buna parte din ... (vezi toată discuția)
Plangere penala hartuire Paula2014 Paula2014 Buna ziua, de 10 luni familia mea este injurata zilnic si batjocorita de vecinii de la parter (noi locuim deasupra lor), deoarece blocul in care locuim este ... (vezi toată discuția)