avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am nevoie de viza de flotant pe adresa mamei mele unde ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am nevoie de viza de flotant pe adresa mamei mele unde locuiesc ...

Am nevoie de viza de flotant pe adresa mamei mele unde locuiesc momentan ,dar ea nu este deplasabila. Cum pot să obțin viza de flotant in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Biliana24razvan , utilizator 10:37, 21 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În situația în care, din motive medicale, găzduitorul nu se poate deplasa în fața lucrătorului de evidență persoane pentru exprimarea consimțământului în vederea stabilirii domiciliului, acesta va putea fi exprimat în fața polițistului de proximitate sau a unui notar public.
Polițistul de proximitate aparține secției de poliție căreia îi este arondată strada pe care urmează să vă stabiliți domiciliul .
Formularul necesar pentru exprimarea acordului în fața polițistului de proximitate il gasiti la Serviciul de Evidență Persoane și trebuie prezentat acestuia în momentul solicitării; în momentul efectuării solicitării către lucrătorii secției de poliție, trebuie să prezentați o dovadă scrisă, eliberată de medicul de familie sau un medic specialist, care să ateste faptul că proprietarul imobilului este persoană nedeplasabilă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă mulțumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant. sunt proprietarul unui apartament si vreau sa ... genarul genarul Viza de flotant. Sunt proprietarul unui apartament si vreau sa stea acolo ca flotant un baiat care se va casatori cu fata mea.Cum pot sa fac aceasta avand in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am o întrebare,dacă se poate face o împuternicire ... margaandreea margaandreea Bună ziua,am o întrebare,dacă se poate face o împuternicire pentru fiica mea ca să fie valabil ca sa facă carte de identitate expirat la adresa mea ... (vezi toată discuția)
Bună, as vrea sa ii fac tatălui vitreg viza de flotant, se ... Cris130978 Cris130978 Bună,,,as vrea sa ii fac tatălui vitrg viza de flotant,,se poate? Menționez ca e nedeplasabil,,si locuieste la mine,acum. (vezi toată discuția)