avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta vechime

Va rog o lamurire la noul model de adeverinta de vechime editat de ITM. La sfarsitul formularului ,dupa partea cu certificarea ITM apare un "intocmit".Sa inteleg ca e vb despre persoana din partea angajatorului care completeaza adeverinta sau de cineva de la ITM...?Poate pare stupid,dar as dori sa imi clarific nedumerirea.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 18 Februarie 2010
Da, veti trece numele persoanei care a intocmit adeverinta.
Este vb despre persoana din partea angajatorului care completeaza adeverinta
M-am elucidat..M-a indus in eroarea pozitia in pagina...Merci mult pentru lamuriri.
VA ROG, AJUTATI-MA SI PE MINE....NU REUSESC SA GASESC NOUL MODEL DE ADEVERINTA DE VECHIME CERUT LA ITM.....
DACA ARE CINEVA...VA ROGA, ATASATI-L SI PT MINE SAU SPUNETI-MI DE UNDE IL IAU
Ank27 a scris:

Va rog o lamurire la noul model de adeverinta de vechime editat de ITM. La sfarsitul formularului ,dupa partea cu certificarea ITM apare un "intocmit".Sa inteleg ca e vb despre persoana din partea angajatorului care completeaza adeverinta sau de cineva de la ITM...?Poate pare stupid,dar as dori sa imi clarific nedumerirea.Multumesc!

Este vorba despre inspectorul la care este arondata societatea respectiva.

@ MadiTzu
il gasiti aici
[ link extern ] /
FORMULARE SI PROCEDURI DE LUCRU – privind intocmirea si eliberarea adeverintelor si certificatelor de catre inspectoratele teritoriale de munca, in domeniul relatiilor de munca
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime in munca lani lani ce venituri trebuie sa contina adeverinta de vechime in munca, cele din statele de plata sau cele din statele de personal, adica de incadrare ? (vezi toată discuția)
Itm bobeicaalin bobeicaalin se poate s ma indrumati si pe mine catre ce ITM sa ma orientez daca inspectorul se numeste IORGULESCU GINA? in contract scrie ca a fost inregsitrat la ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca sau nu ? Andrei Paraschiv Andrei Paraschiv Buna ziua, Am urmatoarea problema: in luna octombrie 2010 m-am angajat pentru prima data la o firma,pe o perioada determinata de 2 luni. Spre jumatatea ... (vezi toată discuția)