avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Decizia de incadrare in handicap a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Decizia de incadrare in handicap a copilului a fost ...

Bună ziua. Decizia de incadrare in handicap a copilului a fost în 14 09...stiu ca se depun actele cu 60 zile inainte de expirarea certificatului ..urmând ca în 07.07 sa fie depuse actele pt comisie. Am văzut ca în 07.07 pica duminica. Se vor putea depune actele în 08.07 fiind zi lucrătoare sau în 05.07?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 25 Mai 2024
Buna ziua!
Cel mai bine le depuneti in data de 5.Nu se stie ce se intampla daca intarziati chiar si cu o zi.
Potrivit legislatiei, dacă ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, termenul se consideră împlinit la sfârşitul primei zile lucrătoare care îi urmează. Asadar, actele se pot depune si in data de 08.07.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire cic alexandra24 alexandra24 cat timp trebuie sa tin pe post un salariat revenit din ingrijire copil ca sa beneficieze de somaj? (vezi toată discuția)
Drept penal Georgian2all Georgian2all In cazul in care vreau sa atac o rezolutie data de procuror, am vazut ca termenul e de 20 zile de la comunicare. In cod nu gasesc, daca aceste 20 zile sunt ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de contestatie? dem333 dem333 Articolul 269, al.4 spune ca: „ Când ultima zi a unui termen cade într-o zi nelucrătoare, termenul expiră la sfârşitul primei zile lucrătoare care ... (vezi toată discuția)