avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta angajare inainte de 2001, pentru a fi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta angajare inainte de 2001, pentru a fi folosita la ...

Sunt presedintele unei asociatii de proprietari. Am primit solicitare de eliberare adeverinta angajare de la o persoana, care a fost in perioada 1985-1996 administrator al asociatiei (care era atunci fara persoanalitate juridica, fiind asociatie de locatari). Aceasta persoana nu stiu daca a lucrat cu vreun contract sau carte de munca ( cel mai probabil nu a avut nicio forma de angajare, ci mai degraba a facut aceste servicii la mica intelegere intre locatari). Actuala asociatie nu a avut raporturi juridice cu respectiva persoana, intrucat asociatia de proprietari nici nu exista in aceasta forma atunci. Am obligatia sa eliberez asa o adeverinta? Eu personal nu am vazut niciun contract al persoanei respective, care chiar a plecat din asociatie in 1996 cu banii locatarilor si toate actele de atunci si a lasat si o datorie de peste 200 mil lei vechi catre furnizorii de la acel timp. Va rog sa ma ajutati cu a intelege, cine trebuie sa ii elibereze adeverinta acestei persoane?
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2024
LCN, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:02, 27 Mai 2024
Obligatia exista, dar daca nu exista c.i.m. si nu figureaza pe state , nu aveti ce sa-i eliberati.
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar cu contract individual datornic la cet chrissttina1982 chrissttina1982 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: Sunt administratorul unei asociatii de locatari si am un datornic la CET, mentionez ca acesta are ... (vezi toată discuția)
Contract apa andrale andrale o persoana locuieste intr-un bloc unde nu exista asociatie de proprietari. Furnizorul de apa spune ca suntem obligati sa ne constituim in asociatie sau sa ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari vs. asociatie de locatari elga50 elga50 O comunitate de oameni constituita acum multi ani intr-o Asociatie de locatari (asa cum erau toate blocurile) are si in prezent acest statut; ea nu s-a ... (vezi toată discuția)