avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,un vecin a montat pe holul blocului o camera ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,un vecin a montat pe holul blocului o camera de supraveghere ...

Buna ziua,un vecin a montat pe holul blocului o camera de supraveghere video-audio fara autorizatie si fara acordul tuturor locatarilor de pe etajul respectiv.Se poate face plangere la Politie?Asociatia de proprietari nu vrea sa ia masuri cu privire la aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:40, 27 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți plângerea la ANSPDCP, ei se ocupă de asa ceva.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere scara asociatie locatari mfdunhill mfdunhill buna ziua, in urma hotararii AG, pe cara blocului [hol si intrare] s-au montat camere de supraveghere. Am 2 intrebari : 1. avem nevoie de la anspdcp de ... (vezi toată discuția)
cameră spion de supraveghere montată în vizorul ușii la bloc este legal ? olive75 olive75 Vecinul de la bloc și-a montat Cameră spion de supraveghere în vizorul ușii , este legal ?. Când vecinul de vizavi deschide ușa, filmează ce se petrece ... (vezi toată discuția)
Instalare de camere video Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Am doi vecini certati cu legea si cu bunul simt care imi tulbura frecvent linistea si au distrus proprietatea comuna, au injurat, s-au busit in ... (vezi toată discuția)