Buna seara,
Am si eu o nelamurire,mama mea a lucrat in confectii timp de 35-40 de ani si are o pensie de drept in jur de 700 lei si are si niste probleme de sanatate,si anume cu plamanii..
Nelamurirea mea este urmatoarea:daca mama are o pensie de drept pentru ca a lucrat atatia ani,poate sa beneficieze de o pensie de boala in functie de afectiunile de care sufera?
M-am interesat pe internet despre asta,dar nu am aflat mare lucru si vreau si eu un raspuns concret sa stiu ce am de facut in continuare..
Pentru ca vreau mai intai sa stiu daca este legal sa primeasca si pensie de drept si pensie de boala (sa nu alerg sa-i fac toate cele necesare si sa nu poate beneficia) si apoi sa merg cu ea pe unde trebuie..
Astept raspuns
Va multumesc si va doresc toate cele bune
Domnule Pacurar, discutia nu este despre mine si dvs., in caz ca n-ati observat. De asemenea, nu sunt de parere ca utilizatorii sunt oameni simpli si prosti, asa cum credeti dvs. despre cei care pun intrebari.
In momentul in care economistii si alte categorii socio-profesionale vor inceta sa mai creada ca stiu drept (si invers), in Romania nu va mai domni mediocritatea.
Exista doua mari categorii de oameni: cei care incearca sa-i ridice pe ceilalti la nivelul lor si cei care se straduiesc sa-i mentina pe ceilalti la nivelul lor pentru ca mai mult nu pot si nici nu stiu.
Pentru ca ati deviat cursul discutiei, sunt nevoita sa inchid topicul.