avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Sulta care este trecuta in hotararea de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Sulta care este trecuta in hotararea de judecata definitiva ...

Buna ziua!Sulta care este trecuta in hotararea de judecata definitiva se trece in cartea funciara cand se face cadastru si intabularea,la sarcini din oficiu sau la cererea partilor interesate?Intreb deoarece am primit raspuns aici ca la cererea parti interesate,iar cei de la cadastru Insurateidin Braila imi zic ca se trece din oficiu.Care e adevarul ca in tara asta toata lumea interpreteaza si isi alege legea care-i convine.Cadastru are legile lui,pe care nu le recunoaste instanta.O brambureala totala cu legile in tara asta.
Cel mai recent răspuns: Oprisanescu Stefan , utilizator 09:46, 3 Iunie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
dvs ( sau cealalata parte) deveniti proprietar in urma unuei hotarari, se va trece din oficiu sulta ca sarcina cand va intabulati dreptul, nu la cererea partilor
Buna ziua . Lipsa de informatie provoaca brambureala , cum dumneavoastra sunteti beneficiarul banilor si a dorintei de a incasa in baza unei hotarari judecatoresti definitiva recomandat sa va ocupati cat mai repade si sigur de situatie . Nimic nu se face de la sine in cele mai multe cazuri , degeaba primesti daca nu intinzi mana sa pui in desaga . Sulta se noteaza la cerere avand mai multe modalitati de plata sau neplata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulte legalizate IAMANDI ION IAMANDI ION Buna ziua!Problema mea este urmatoarea:in urma unei mosteniri am deschis un proces civil si am devenit propietarul unui teren si a unei case,insa pentru casa ... (vezi toată discuția)
Revocare donatie survenienta de copil mocanudan mocanudan Am obtinut revocarea donatiei in instanta a 4 terenuri pe care le-am donat, dar 2 dintre ele au fost vandute intre timp de donatar. Oficiul de cadastru si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor. as avea o intrebare in legatura cu intabularea ... CrisCristina11 CrisCristina11 Buna ziua tuturor. As avea o intrebare in legatura cu intabularea unui teren. Ma aflu inscris ca si posesor pe cf unui teren intravilan din 2016 impreuna cu ... (vezi toată discuția)