avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua Am o poprire pe card și în contul meu s a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua Am o poprire pe card și în contul meu s a virat banii ...

Buna ziua
Am o poprire pe card și în contul meu s a virat banii altei persoane pot debloca acei bani pentru a înapoia banii omului cu dovada că într adevăr sunt banii lui?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:58, 7 Iunie 2024


Romina@1 a scris:

Da dar pe mine nu m au anunțat nici măcar telefonic și nici prin poștă că am o poprire pe card nu am știut


Aveti o poprire pe cont, nu pe card. In mod uzual exista modalitati de instiintare prin sms-uri sau in aplicatiile bancii. Daca nu cunosteati despre poprire, termenul de 15 zile curge de la data cand ati aflat. Repet: mergeti in instanta, vorbiti cu un avocat daca doriti o sansa la deblocarea sumei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu hd76avr hd76avr Este prima data cand am o poprire de salariu ( de la FISC) si , tot pt. prima data, intampin o problema deosebita care demonstreaza faptul ca Romania este tara ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar-??? brandusa1 brandusa1 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru neplata unei amenzi sa-mi blocheze un cont . Nu stiu cum s-a ajuns aici pentru ca nu am fost instiintata. Am aflat ... (vezi toată discuția)
Poprire maia andrei maia andrei Buna ziua ! Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron, Intampin urmatoarele probleme: 1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)