avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinerea titlului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinerea titlului de proprietate

titlul nostru de proprietate nu-l putem obtine.primaria ne spune :este trimis in instana ,nu avem raspuns.Ce putem face ca sa obtinem acest drept de care este imposibil de obtinut ,de cativa ani buni .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 09:04, 5 Februarie 2010
interesati-va la ce instanta este actul ca sa il scoateti
daca nu, va trebui sa-i dati in judecata
Pai ce cauta TP-ul dvs. la instanta???
Legea 18/1991 - Art. 64. - (1) In cazul in care comisia locala refuza inmanarea titlului de proprietate emis de comisia judeteana sau punerea efectiva in posesie, persoana nemultumita poate face plangere la instanta in a carei raza teritoriala este situat terenul.
(2) Daca instanta admite plangerea, primarul va fi obligat sa execute de indata inmanarea titlului de proprietate sau, dupa caz, punerea efectiva in posesie, sub sanctiunea condamnarii la daune cominatorii pentru fiecare zi de intarziere, anume stabilite de instanta.
(3) Dispozitiile art. 53 alin. (2) se aplica in mod corespunzator.

Puteti actiona primarul in instanta pentru inmanarea TP si plata despagubirilor aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate cismas marius cismas marius buna, as dori si eu daca ma poate ajuta cineva cu un sfat,referiroar lao prblema si anume:comisia comunala.nr1014 din 20 august1991, acorda o adeverinta, in ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol furgim furgim Buna ziua Mai pot cere in instanta daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol? Bunicul meu a murit si nu a apucat ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate dana2002 dana2002 este intemeiata actiunea in constatarea dreptului de proprietate asupra unui teren care este deja reconstituit conform legii 18, dar pentru care inca nu s-a ... (vezi toată discuția)