avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta prime si al 13- lea salariu Buna ziua, Voi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta prime si al 13- lea salariu Buna ziua, Voi intra direct ...

Adeverinta prime si al 13- lea salariu

Buna ziua,
Voi intra direct in
subiect…firma este radiata din 2005, EDF -ASRO SRL , eu lucrand din 1994-2002, as dori o adv din care sa reiasa primele si al 13 lea salariu… firma era in
Aeroportul
Otopeni, deci Ilfov… ducandu- ma la ITM Ilfov mi s- a spus ca bonusurile sunt trecute direct de firma, nu se vor regasi in
CM si ptr asta treb sa caut lichidatorul care ar treb sa aiba intreaga arhiva…. Daca nu il stiu trebuie mers la Reg Comertului!
Stiti daca demersul este anevoios? Se pot primi raspunsuri la subiect?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: inustroe , utilizator 15:05, 17 Iunie 2024
LA Registrul Comertului se rezolva repede ..mai greu la lichidator care se pare ca au " o lozinca " ; Fostul administrator nu a predat documente ...
Lichidatorul judiciar al EDF ASRO SRL este SP TANASA SI ASOCIATII SPRL, B-dul Unirii, nr. 78, bloc J2, scara 2, etaj 5, ap.47, sector 3, Bucuresti CP 031423, cu arhiva la SC MAXIM SRL, Turnu (editat -folositi mesajele private, nu faceti publice datele personale).

Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2024
VladP, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul autoritatilor competente de a-mi elibera adeverinta de vechime in munca. in perioada 1995 -1997 am fost incadrat in munca la s.c. edf ... inustroe inustroe In perioada 1995 -1997 am fost incadrat in munca la S.C. EDF Asro S.R.L. in incinta Aeroportului Otopeni, cu asociati EDF, Compania TAROM si Aeroportul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua revin iar pe comunitatea avocatnet.ro, dupa un lung ... zalu zalu buna ziua revin iar pe comunitatea avocatnet.ro, dupa un lung proces anevoios si stufos si cu taxe platite la posta romana , cereri depuse peste tot la toate ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)