avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Vreau sa știu dacă pot renunță în a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Vreau sa știu dacă pot renunță în a plăti fondul ...

Bună ziua. Vreau sa știu dacă pot renunță în a plăti fondul de rulment la asociație dar nu doar sa nu îl plătesc și sa fiu trecuta restanțier . Efectiv nu vreau sa îl plătesc pentru ca orice cheltuieli comune oricum ne sunt adăugate la avizier și acolo trebuie sa contribui.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:12, 19 Iunie 2024
Fondul de rulment este pentru plata facturilor de la utilitati. Factura vine in ianuarie (de ex) pentru consumul din decembrie. Si, in general, tot in inauarie are termen de plata. Administratorul o pune la plata in listele lunii februarie...pana recupereaza banii pentru factura de la proprietari, plateste din fondul de rulment.
Adica, mai pe scurt, trebuie sa achitati suma Fondului de rulment hotarata in AG.
Dar aveti o exprimare in limba romana, de nu am mai vazut asa ceva - vrei sa renunti, dar sa nu-l platesti, dar nici sa fiti trecuta ca restantier, adica curat-murdar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalizari adriandanciu90 adriandanciu90 Buna seara. Daca prin adunarea generala s-a stabilit un procent de 0,1% pe zi de intarziere incepand cu prima zi de dupa expirarea celor 50 de zile de la ... (vezi toată discuția)
Alegeri, buget, diferente apa valitzza valitzza as dori sa stiu daca este legal ca intr-o adunare generala presedintele sa vina cu mai multe delegatii semnate nu stiu in ce fel de catre proprietari pentru a ... (vezi toată discuția)
Fond rulment luciana17 luciana17 In blocul in care locuiesc se cere un fond de rulment de 300 de lei de apartament pentru cei bransati la radet si de 100 de lei pentru cei debransati de la ... (vezi toată discuția)