avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis de conducere

sotul meu a avut un accident cu masina
i a fost ridicat permisul si amendat
a dat politia in judecata
si a recuperat permisul
a castigat procesul

intrebare - cheltuieli de judecata???????

procesul a fost civil

fara victime

oricum si a castigat permisul inapoi.

nam primit nimic privind cheltuielile de judecata si nu stim ce sa facem

sotul nu a mai ajuns la judecatoria din slobozia dupa terminarea procesului.

procesul acolo sa tinut.

va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cercetasa , utilizator 15:20, 5 Februarie 2010
sotul s a judecat la judecatorie

dar sotul si a ridicat permisul de la politie imediat ce a depus plangerea la judec. impotriva proces. verbal de contraventie

procesul a durat vreo 6 luni

deci el conduce de atunci fiind sofer la serviciul lui

si de la registratura i s a spus ca va primi acasa citatie daca politia va cere recurs in 15 zile

de atunci cred ca au trecut vreo 2 luni era prin nov. 2009

si nici amenda nu a mai avut de plata

am tras concluzia ca daca raspunsul a fost favorabil noua

in 15 zile nu a primit nimic deci????????

intr adevar hotararea definitiva si irevocabila nu am vazut o

ce tb sa facem??????

va multumim anticipat!
Pentru siguranta dvs. e bine sa mergeti la judecatorie sa luati o copie a hotararii cu mentiunea definitiva prin nerecurare. Taxa judiciara de timbru pentru obtinerea copiei e de 2 sau 4 lei si se plateste la directia taxe si impozite de domiciliu si un timbru judiciar de 0,30 lei de la posta.
Succes!
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acociatia de proprietari refuza aplicare hotararilor judecatoresti saucheaionica saucheaionica Asociatia de proprietari ma dat in judecata in anul 2002 pentru restante la intretinere,am castigat procesul ca si pe urmatoarele ( apoi am dat eu asociatia in ... (vezi toată discuția)
Nu am primit sentinta dupa o saptamana! Utu2010 Utu2010 Buna Am facut o contestatatie la un proces verbal dat de un politzai ca am trecut pe rosu In ziua de marti 23-11-2010 a trecut o saptamna de la proces ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)