avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori sa stiu daca se poate ca o societate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori sa stiu daca se poate ca o societate comerciala sa poata ...

As dori sa stiu daca se poate ca o societate comerciala sa poata primi o donatie constand intr-un teren de la o persoana fizica si ce inseamna acest lucru din punct de vedere fiscal pentru societate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 17:56, 18 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul la prima intrebare este afirmativ, se poate primi donatii de catre o societate de la o persoana fizica. Din punct de vedere fiscal s-ar putea, printre altele, sa fiti obligat sa platiti un impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate de la calculul impozitului pe profit lilella777 lilella777 Buna ziua, Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: O societate comerciala XY a achizitionat un teren de la o persoana fizica Z care la randul ei ... (vezi toată discuția)
Asociati doar pentru punct de lucru Cris2005 Cris2005 Sunt asociat unic intr-o firma si vreau sa deschid , impreuna cu alte doua persoane un punct de lucru cu alta activitate decat activitatea principala a firmei ... (vezi toată discuția)
Tva vanzari imobiliare ChrisR ChrisR Buna, In 2006, firma mea (srl) a cumparat o casa si teren de la o persoane fizica si acum, firma mea vrea se vande casa si teren la o persoană fizica (SRL ... (vezi toată discuția)