avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxele ca “profesie liberala"?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxele ca “profesie liberala"?

Buna ziua! Puteti sa.mi spuneti, va rog, care ar fi taxele pe care trebuie sa le platesc statului, ca “profesie liberala” pentru sume incasate care reprezinta peste 24 de salarii minime pe an.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elisa17 , utilizator 12:03, 11 Septembrie 2024
Pentru a plati taxele datorate catre stat trebuie in primul rand sa fiti inregistrat fiscal la ANAF.
Profesie liberala organizata sub ce forma? Daca e PFI cu CIF de la ANAF, atunci are aceleasi reguli in contabilitate ca PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat-pfa sau pfi? danar122 danar122 Buna ziua, Un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, cu CIF de la Finante, neinregistrat in Registrul Comertului, ce statut are- Persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Pfa agent de asigurari andriana12 andriana12 Buna ziua, Sunt ag de asigurari si ni s-a adus la cunostinta ca va trebui sa ne facem PFA,as dori sa-mi spuneti daca imi trebuie contabil tinand cont ca nu ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii profesie liberala - mediator florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Vreau sa-mi desfasor activitatea ca mediator(profesie liberala), nu sunt salariata, vreau sa stiu ce este mai avantajos: PFA sau II? Am inteles ca ... (vezi toată discuția)