avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce se intampla cu o firma in momentul cand imobilul in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce se intampla cu o firma in momentul cand imobilul in care isi are sediul social este vandut?

Cat timp mai poate functiona cu acel sediu in acte?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:15, 3 Ianuarie 2007
La adresa respectiva este doar sediu social, in acte, deci nu se desfasoara activitate acolo.Este incheiat contract comodat pe 5 ani, cu titlu gratuit.
noul proprietar poate face o cerere la registrul comertului prin care sa solicite radierea sediului social de la adresa proprietatii sale.
act aditional cu alt sediu social
Poti functiona acolo pana la finele contractului de inchiriere sau comodat , ce a fost inscris la ORCB-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia chiriasului in cazul vanzarii unui imobil Cris2005 Cris2005 Firma x, cu asociat unic, detinea cu titlu de proprietate un imobil. Imobilul este inchiriat unei persoane juridice. De cateva zile firma proprietara a vandut ... (vezi toată discuția)
Ca proprietar cum scap de chiriasii fostilor proprietari? sebala sebala am achizitionat o casa si nu pot beneficia de dreptul meu de proprietar deoarece chiriasii fostilor proprietari nu vor sa paraseasca casa desi au fost ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de contract inchiriere jymmy jymmy dupa ce fac contractul, pe parcursul derularii acestuia daca vreau sa vand casa fratelui/surorii cu pastrarea contractului/chiriasului, deci nu afecteaza in ... (vezi toată discuția)