avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare obiect activitate PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare obiect activitate PFA

Buna ziua,

Am un PFA si as dori sa modific domeniul de activitate principal si sa mai adaug cateva secundare.Am inteles ca pentru aceasta operatie, nu trebuie decat sa ajung la ORC cu actele originale care le-am primit la infiintare si sa completez o cerere cu codurile dorite. Va intreb fiindca fac incredibil de mult pana la ORC si va dau mesaj de la munca in momentul asta.. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 11:59, 5 Februarie 2010
Da, potrivit prevederlor OUG nr.44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre PFA, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale:
Art. 13.
(2) Schimbarea sediului profesional si a obiectului principal de activitate se inregistreaza in registrul comertului, cu aplicarea corespunzatoare a dispozitiilor prezentului capitol.
Vedeti aici si formularul de Cerere-Cap.V Ob.de activitate - modificare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa dracea_m dracea_m Am PFA cod caen6412 si vreau sa mai adaug pe autorizatie cod5212 ce acte imi mai trebue va multumesc. (vezi toată discuția)
Pf-preschimbare gresita ContSters63174 ContSters63174 BUNA! Am facut recodificarea la o pf in pfa si la complectarea actelor am omis mentiunea de pe spatele autorizatiei unde era activitatea principala a pfa. Am ... (vezi toată discuția)
Pfa mitzubabau mitzubabau Pot deschide un punct de lucru daca sunt pfa? (vezi toată discuția)