avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declarație la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declarație la notar

Proces și apel câștigat în favoarea mea,aștept sa primesc hotărârea definitivă dar între timp pârâta ma pune sa dau o declarație la notar cum că am primit sulta și că nu mai am nici o pretenție prezentă sau viitoare la bunurile ce rezulta din masa succesorală și din partaj și îmi cere 850lei pe o declarație...am plecat de acolo,am refuzat sa semnez și sa plătesc apoi am fost la tribunal și am întrebat la biroul de informații despre acest lucru...mi s-a spus sa aștept hotărârea și sa nu dau nici o declarație deoarece este posibil sa rămân fără nimic,adică fără imobilul și sulta câștigată prin proces...acum aștept păreri....exista în lege vreo obligație în acest sens? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 16:27, 30 Iunie 2024
daca persoanele ar știi sa citească unde trebuie sau ar avea decenta sa nu facă afirmații fără acoperire, poate ca ar face un pas înainte. . fraza dv. îmi aduce aminte de un notar din Moldova ( nu contează orașul, nu era singurul cu aceeași idee) deci acel notar nega posibilitatea unei procuri speciale , care este in Codul Civil, pe motivul straniu: cum de știți ca persoana căreia ii dați mandat nu o sa va insele...si afirma sus si tare ca el nu emite procuri speciale deoarece nu considera legal ???!!..procura speciale care sunt date in toată România de notari, dar NU in aceea zona a țării. nu, nu am divagat , dădeam doar un exemplu de "știință".. si cu asta cred ca acest subiect e încheiat din punctul meu de vedere, cel puțin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot plati o sulta dupa 20 de ani ania popescu ania popescu In urma cu 20 de ani, instanta a hotarat in urma dezbaterii mostenirii, plata unei sulte de 9000 lei in conditiile in care imobilul a fost evaluat la 25000 ... (vezi toată discuția)
Executare silita - sulta mgb1ro mgb1ro Buna ziua, In urma unei sentinte civile definitive am apelat la un executor judecatoresc cu care am incheiat un contract de executare silita. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am obtinut o sentinta judecatoreasca în urma unui ... silvia159 silvia159 Buna ziua Am obtinut o sentinta judecatoreasca în urma unui partaj judiciar. Trebuie sa-i achit sulta cumnatei mele pentru partea ei de mostenire. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)