avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... aspecte fiscale cesiune dr de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

aspecte fiscale cesiune dr de autor

buna!imi puteti spune va rog unde pot gasi mai multe informatii privind aspecte fiscale la cesiunea de drepturi de autor?
in afara de manuale si codul fiscal pt ca as avea nevoie de ele pt o lucrare mai ampla..multumesc!
Puteti incerca sa cautati si culegeri de practica judiciara in domeniu sau Reviste de drept, doctrina si jurisprudenta, indrumari/practica CEDO, cred ca v-ar putea ajuta.Incercati si la o Biblioteca virtuala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumare - carti recomandabile unui jurist stagiar monalisaalina monalisaalina Buna seara,am rugamintea sa imi spuneti ce carte a-ti recomanda unui jurist stagiar pt a-l ajuta in activitatea lui,,,ghidul juristului,,este suficient,ar ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei-licenta din partajul bunurilor comune la desfacerea casatoriei cu studiu de caz ContSters130733 ContSters130733 Buna ziua,as dori daca se poate sa fiu ajutata cu anumite idei ,sfaturi,sau un exemplu de studiu de caz pt licenta din partajul bunurilor comune. VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Ce soft juridic sa aleg? cornelb cornelb Buna, ce program de legislatie imi recomandati? Am folosit pana acum programul celor de la Indaco, dar am nevoie de ceva care sa contina si reviste/carti, mai ... (vezi toată discuția)