avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general control sanatate publica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

control sanatate publica

Buna ziua,
M-au sunat cei de la sanatate publica sa ma anunte ca luni vor veni in control.Mi-au spus ca trebuie sa am contract de medicina muncii ( pe care il am semnat cu o clinica particulara) si contract de salubritate(spatiul in care activez este cu chirie iar proprietarul are contract cu REBU ).Intrebarea mea este daca stiti ce alte acte pot sa imi ceara. Mentionez ca este vorba de un salon de manichiura si cosmetica.

Va multumesc si astept raspuns ca sa fiu si eu pusa in tema.
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 00:44, 6 Februarie 2010
Daca sunt cei de la Casa de Sanatate incercati sa va puneti la punct si toata documentateia aferenta concediilor medicale (Certificatele, calculele si cererile de rambursare) desigur Declaratiile la FNUASS si Concedii sa fie la zi si corect intocmite.
era vb de sanatate publica (sanepid) dar ms oricum
-carnetele de sanatate cu analize medicale la zi;
-dotare cu materiale igienico sanitar;
-dovada efectuarii cursurilor de sanminim;
-materialele cu care lucrati sa nu fie expirate , cerificate de conformitate/calitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru coafor/cosmetica/schimbare firma nistorcadrian nistorcadrian Daca preiau un spatiu aflat in proprietatea unei persoane fizice,cu un contract de comodat ,spatiul comercial are deja dotari si specific pentru salon coafor ... (vezi toată discuția)
Cursuri de igiena pt maturatori intr-o piata? otilia13 otilia13 Buna ziua. Intr-o piata agroalimentara în urma unui control efectuat de catre reprezentantii ministerului sanatatii se constata ca muncitorii necalificati ... (vezi toată discuția)
Exista motive de a ingradi dreptul la munca din motive medicale? sandu_valentin sandu_valentin Am o intrebare foarte succinta cu privire la ingradirea dreptului de a muncii a unei persoane din motive medicale. Mai clar,unei persoane seropozitiva (HIV +) ... (vezi toată discuția)