avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am cumpărat un apartament prin prima ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am cumpărat un apartament prin prima casă acum ...

Bună ziua ,am cumpărat un apartament prin prima casă acum trei ani am divorțat . Nu ne putem înțelege de comun acord pentru o cotă parte, specific că eu am plătit toate ratele în contul meu bancar toate facturile plătite online din contul meu, ea este doar cu împrumutat în contractul cu banca specific chiar nu lucra în momentul achiziționării apartamentului doar eu . Doresc să o dau în judecată pentru partaj care sunt șansele să câștig ?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 20:25, 25 Iunie 2024
Dacă aveți dovezi în sensul celor arătate, aveți șanse mari de câștig, Veți rămâne cu apartamentul, dar veți plăti fostei soții o sultă,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort gagione gagione am divortat de fosta sotie.minora a ramas la mine. hotararea este definitiva si irevocabila.am un apartament ipotecat la banca de doi ani de zile si sunt ... (vezi toată discuția)
Partaj hadrian74 hadrian74 Ce se intimpla daca in urma unui proces de partaj urmeaza sa-i platesc fostei sotii ca sulta cota parte din valoarea apartamentului dar nu am posibilitate? voi ... (vezi toată discuția)